Tak Vám přeji krásný začátek adventu :)
Aby pro Vás byl tento čas opravdu začátkem Vánoc, mám pro Vás první Vánoční recept.
Získá si Vás rozhodně svou rychlostí, krémovostí a kokosovou jemností.
Příliš dlouho je neskladujte, přeci jen jsou z tvarohu a nepojí je žádný konzervant. Věřím, ale že se na talíři stejně dlouho neohřejí :)
Krásný Vánoční čas, Vaše. V.♥
Vypadají úúúúúžasně <3
OdpovědětVymazatA šlo by něčím nahradit kešu máslo? Všechny potřebné ingredience mám doma až na to máslo... :(
A jiné máslo nemáš? Mandlové, arašídové? Trochu se ti samozřejmě pozmění chuť podle oříšků, ale jinak by to myslím šlo v pohodě :)
VymazatNo vidíš to :D Mám doma burákové, ale nějak mi nedocvaklo, že by šlo použít :) Děkuju :)
VymazatKešu je zvolené záměrně protože je sladké, ale jinak se určitě nic nestane když tam dáš jine
VymazatWow, vypadají opravdu skvěle.. ! :) Ale věřím, že když je těď udělám, budou tak do 10ti minut pryč :D
OdpovědětVymazat:-D to si taky myslím. Ony stejně není dobré dlouho skladovat ;-)
VymazatSuper recept! Rozhodně ho využiju, děkuju. :) :)
OdpovědětVymazatŠ.
Ať chutná :-)
VymazatAť chutná :-)
VymazatDotaz :) Osladí to ten šmakoun krém?
OdpovědětVymazatPrávě že osladi a akorát :-)
VymazatPrávě že osladi a akorát :-)
Vymazatmůžu se zeptat jestli tvaroh byl hrudkový nebo měkk (ten v celofani)? děkuji =)
OdpovědětVymazatMěkký ve vaničce ;-)
VymazatMěkký ve vaničce ;-)
Vymazat